10 Ekim 2008 Cuma

UYANIŞ...


Hani kalkar ya gözünden perdeler, uyanırsın sanki yüzyıllık uykundan...Ama sen çok gerisindesindir hayatın, herşey gitmiştir,değişmiştir.Zaman, insanlar...

Kalabalıktan yalnızlığa düşer gibi, köklerini toplayıp toprağını terkeder gibi...
Yabancısındır hayatına, ailene, arkadaşlarına.Gözlerin açılmıştır.Perdeler kalkmıştır ama bu kez hüzün perdeleri sarmıştır dört bir yanını.Kimseyi görmezsin, yüreğinde bir yorgunluk.Sevdandan kalma...Hemde tüm zırhlarını
soyunmusken sen aşka...Şimdi bu çıplaklığı örtecek perdeler gereklidir sana, gözyaşlarını gizleyecek.

Kendine sığınırsın, kimseyi görmez gözün bi süre...Acını en büyük acı sanırsın, bazende kendini Dünyanın en güçlü insanı.Ağladığında kızarsın kendine, Ağlamadığındaysa yürek kızar taktığın maskeye!

Ve birgün zaman çalar kapını...Açmak istemezsin ama kapının altından sızı verir odana.Açar tüm perdeleri gösterir sana güneşi...Herşey geçmiştir artık.Hepsi bitmiştir.Hüzünlerini emanet edip zamana, yol alırsın... Evet belki yine hüzünler bekler seni yolların başında ama bu kez bilirsin ki zaman hep geçicek , sen acılarda sabitlensende o kendini sabitlemicek.Sen ne kadar dirensende o gelicek ve açıcak perdelerini gösterecek sana güneşi .!

2 yorum:

güLgüzeLi dedi ki...

...Ve birgün zaman çalar kapını...Açmak istemezsin ama kapının altından sızı verir odana.Açar tüm perdeleri gösterir sana güneşi...Herşey geçmiştir artık.Hepsi bitmiştir.Hüzünlerini emanet edip zamana, yol alırsın... Evet belki yine hüzünler bekler seni yolların başında ama bu kez bilirsin ki zaman hep geçicek , sen acılarda sabitlensende o kendini sabitlemicek.Sen ne kadar dirensende o gelicek ve açıcak perdelerini gösterecek sana güneşi .!

cano bu bölümü özellikle hiç unutmucamm her hüzünlü anımda çıkarıp okucamm :) saolasın cnm beni anlayan tek insanmışsın gibime geliyo varlığın için yanımda olduğun için teşekkür ederim :)

masal bitti dedi ki...

:) sağol canımmm :)