7 Nisan 2009 Salı


Ben seni çok seviyorum ama gitmem gerekiyor diyorsun! Sende kalamam...Sahte gözyaşlarını çıkarıp sakladığın yerden beni onlarla vuruyorsun! Terkeden sensin teselli bekleyende, bu hakkımı bile elimden alıyorsun! Üzülme diyorum sana vardır bir hayır! Hem sen eminim ki elinden geleni yapmışındır!

Ben böyle olsun istemedimler sıralıyorsun ardarda, kendini haklı görmek istiyorsun, öyle derken bile sesin benden yana! YALAN SÖYLÜYOR! diyor içimdeki ses inatla...Vazgeçiyorsan eğer vardır bir sebebi...Ama her yürek cesaret edemez söylemeye yüreksizliği!

Olsun diyorum, hakkında hayırlısı...Sen kal burda, yollar benim yaramın ilacı! Sonra o yolda tamda seni aklamışken aklımda, cebinden düşmüş mektupları görüyorum, başkasına yazılmış! Dilinden sevda sözcüklerini duyuyorum, başkası için ses verilmiş! En kötüsü ne biliyormusun! Ona giderken benim sevdiğim şarkı dinlenmiş!

Şimdi sen benim sevdiğim şarkıları onamı söylüyorsun! Söylesene sen bir damla gözyaşına bile değmiyormusun!

Yola giderken insan özler ya geride bıraktığını, bil artık yol nereye giderse gitsin içimde ne özlem var sana dair, ne sevgi...Yoksun gözümde!Düştün Bitti!

1 yorum:

qüLqüzeLi dedi ki...

"""BUDA SANA KAPAK OLSUN"""
dedirtetecek bi yazııı balım yüreğine sağlıkk

önemli olan FARKINDA OLMAKK ...