23 Aralık 2009 Çarşamba

BAVUL...


Bir yaşamı sığdırıp içine , katlıyorum usulca yüreğimin kuytusunda kuruttuğum nemli hatıraları.Olmazsa olmazı olduğun bir yerden bir fazlalıkmışcasına kaçmak...Kaçarken memnun olmadığın yanını da yanına almak, Belki bir uçurumdan belkide bir luna parkta bir tahteravalliden aşşağı atmak...Yapıcakların sana kalmış,yapabileceklerin...Dahası koca bir ömür yanlız sana kalmış... iki kişi zor dolduruyordun bir zamanlar oysa!

Uzun soluklu bir aşkın ardından yanlız kalmak yada soluksuz kalmak, tabirlerin sana kalmış, seçimlerin...

Topla tüm eşyalarını,en basitinden terliklerini al kapı önünden, nevresimleri değiştirmeyi unutma mesela...Ha birde not bırak en dokunaklısından, içine oturacak cinsten hani..."Yatağın yönünü bari değiştir sevgili, olurki aklına düşerim bir gece vakti,yanında başka bir ten, başka bir koku...Yatağın yönünü bari değiştir sevgili..."

Yapabileceğin herşeyi yap giderken, çünkü ne yapana kızılır ne yaptırana.Ayrılıkta adettendir aslında...Tek kişilik bir hayat bırakırken ardında Giden can yakmak ister, Kalan unutmak. Son kez dokun kelimelerinle bir zamanlar aşık olduğun ruha, öp gözlerinden , iyi dileklerini sun kalbinin bi köşesinden ve hava kararmadan çık yola...Akşam olunca yanlızlıklar dolaşır şehrin sokaklarında...Korkma... ayrılık bu, ölüme hazırlar ruhu, ne kadar çok ayrılırsan o kadar az korkarsın yaşamın sonuna yaklaşmaktan.Hadi hava kararmadan çık yola.Hem şimdi hemen gitmicek yüreğinden, o bir süre daha orada...

Hiç yorum yok: